Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 0 - 1 | § Jeroen.com & Tros Radar uitzending over het "Ontgooglen"

Vanavond is er op Nederland 2 om 20:25 een uitzending van Tros Radar die er over gaat hoe je als persoon "Ungoogleable" kunt worden. De uitzending zal ingaan op een persoon uit Den Haag die vanuit een faillissement uit het verleden tot het einde der tijden door Google gestraft wordt. In de uitzending zal ook ingegaan worden hoe je er als persoon voor kunt zorgen dat je uit de resultaten verdwijnt.

(Lees verder...!)

+ 1 - 0 | § Nieuw kantoor & adres Jeroen.com

Na bijna twee maanden hard werken is het dan eindelijk zover: het nieuwe kantoor is af! We hebben nu een ruimte midden in het centrum van Eindhoven met 9 werkplekken die uitbreidbaar zijn tot maar liefst 14. Ik hoop dat we hier weer even een tijdje vooruit kunnen.

De ruimte doet een beetje architectonisch aan met een hoog plafond, open doorkijken, glazen muurtegels, uitzicht op een nieuwe mooie Eindhovense "wolkenkrabber" veel licht en een verhoogde en verborgen keuken vanwaar je uit kunt kijken over het kantoor. Moeilijk allemaal uit te leggen, maar als je het wilt zien moet je maar gewoon eens langs komen voor een lekker kopje koffie!

(Lees verder...!)