Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 3 - 0 | § Google Adwords campagne als protest tegen de rellen in Frankrijk

Wie op dit moment in Goolge.fr zoekt naar trefwoorden gerelateerd aan de rellen in Frankrijk zal diverse campagnes tegen komen die het beleid van de Franse minister moeten ondersteunen. De Adwords campagnes zijn onder andere geplaatst door de partij UMP van Sarkozy zelf.

De woorden waarop je de advertenties tegen komt zijn onder andere:

- Emeutes
- banlieue
- Sarkozy
- Sarko (zijn koosnaampje ;-))
- Riots paris
- Violences urbaines
- Politique
- Immigration
- Ump (de Partij van Sarkozy)

(Lees verder...!)

+ 2 - 3 | § Google populairder dan sex!

Hadden we gister het nieuws dat mediterrane mannen inderdaad beter waren in Sex (het vaker deden), dan is er voor de Internetter nu nog meer slecht nieuws: Google is maar liefst vijf keer zo populair als sex! Uit onderzoek van Jeroen.com blijkt zelfs dat Zuideuropeanen gemiddeld veel meer naar *Google* op zoek zijn dan naar Sex, dan de Noordeuropeanen. De spanjaarden spannen de kroon en zijn maar liefst 30 keer meer op zoek naar Google dan naar Sex terwijl Nederlanders maar 2 keer meer naar Google zoeken dan naar Sex.

(Lees verder...!)

+ 3 - 1 | § Verdien geld met Google firefox! Google gaat strijd met MSN aan via affiliate program

Google gaat mensen betalen om andere mensen Google firefox te laten downloaden. Doel is om nog meer van het marktaandeel van Microsofts internet explorer af te snoepen. Firefox heeft razensnel een marktaandeel weten op te bouwen van maar liefst 11%.

(Lees verder...!)

+ 3 - 1 | § Zpelfoutje in Google Zoeken - Google corrigeert zichzelf: Bedoelde u Webpagina's?

Google heeft een leuk spelfoutje in haar resultaten pagina's. Wanneer je zoekt op een domein dat niet bestaat dan krijg je een pagina met "Sorry, geen informatie beschikbaar voor de URL...". Nu staat daar in plaats van in "Webpagina's" zoeken (ook al zo'n apart Nederlands woord) "iWebpagina’s". Het zal vast een samenvoeging (de stijlfout pleonasme voor de talenfreaks) zijn van "internet web pagina's". Vanavond gaan we naar bed met Googliaans...(Lees verder...!)

+ 2 - 2 | § Groot aantal vacatures in zoekmachine marketing

Zooo, maandagochtend bij de koffie.. Langzaamaandag met een overvolle agenda en dan is het een mooie tijd om even vacatures in de branche te bezoeken en wat blijkt? De branche doet het goed! Een overzichtje van enkele vacaturesites van zoekmachines en zoekmachine marketing bureaus...

(Lees verder...!)