Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 2 - 0 | § Speurders speur mee naar het raadsel: wat heeft Webauto.nl te verbergen??

Wie in Google zoekt naar "Speurders" komt uiteindelijk ergens op pagina 16 helemaal onderaan Webauto.nl tegen. Dat is voor de Telegraaf Speurders blijkbaar reden genoeg om op een rechtzaak af te stevenen wegens meeliften op de merknaam "speurders". In de berichtgeving van Webwereld en nu.nl wordt geroepen dat het enkel en alleen draait om de nutteloze keyword metatag, echter, tot mijn stomme verbazing zie ik dat de link naar de cache van de site ontbreekt. Worden we voor de gek gehouden??

(Lees verder...!)

+ 1 - 0 | § Eerste Nederlandse Zakelijke Weblog Meeting in Utrecht (businessblogmeeting )

Op woensdag 10 november vanaf 19.00 vindt in Utrecht de eerste weblog meeting plaats voor zakelijke webloggers, toepasselijk genoemd de BusinessBlogMeeting. Onder de aanwezigen veel bekende Nederlandse zakelijke weblogs.

(Lees verder...!)

+ 0 - 1 | § Google kondigt record omzet aan

Google heeft over een recordomzet behaald van $805.9 miljoen dollar ten opzichte van de 393 miljoen dollar vorig jaar. Dit is een stijging van ruim 105% ten opzichte van de omzet in het derde kwartaal van 2003.

(Lees verder...!)

+ 0 - 1 | § IAB plaatst Gedragscode Zoekmachine Marketing online

Het IAB Nederland heeft na een recentelijke vooraankondiging vandaag haar Gedragscode Zoekmachine Marketing daadwerkelijk gelanceerd.

De gehele tekst is te vinden op www.iab.nl/gedragscode.phtml

(Lees verder...!)

+ 0 - 1 | § Reactie IAB op penalty Gladior

Het IAB volgt de gebeurtenissen rond Gladior nauw op de voet. Uit een interview dat ik zojuist had met Igor Beuker, directeur van het IAB Nederland, blijkt dat ze de zaak zeer serieus opnemen en dat ze ook al tot acties overgaan. Het IAB zal vandaag (vanavond) nog haar richtlijnen voor zoekmachine optimalisatie bekend gaan maken op haar Website.

IAB Nederland

(Lees verder...!)

+ 1 - 0 | § "Resultaten nieuwe optimalisatietechniek Gladior positief"

Het volgende mailtje werd me zojuist door iemand doorgestuurd. Gladior kondigt in haar nieuwsbrief van vandaag aan de nieuwste optimalisatietechnieken toe te passen en dat het zeer positief uitpakt.

(Lees verder...!)

+ 0 - 1 | § Google is hiring! Google Amsterdam zoekt Marketing Manager

Google is hiring! Marc Duijndam heeft uitbreiding nodig en zoekt een goede Marketing Manager voor het kantoor van Google Benelux in Amsterdam.

(Lees verder...!)

+ 2 - 0 | § Grootste Nederlander volgens Google

Eric Hennekam Agora heeft op Voelspriet een mooi overzicht gemaakt van de tien grootste Nederlanders op basis van het aantal resultaten in Google. Dit in het kader van het KRO televisie programma de grootste nederlander.nl. Een leuk lijstje, maar...

(Lees verder...!)

+ 1 - 0 | § Privacy zorgen Google Desktop search

Op diverse sites wordt melding gemaakt van mogelijke privacy risico's bij het gebruik van de nieuwe Google Desktop search. Zo zou je bij samengebruik van de computer kunnen zoeken in de files van de ander.

(Lees verder...!)

+ 0 - 2 | § Google Penalty Spammer Franklin opgeheven

Google heeft de penalty op het domein Franklin.nl van het bedrijf Franklin Presentations opgeheven. Na lang aandringen en vele beloftes het leven te beteren hebben ze toch een tweede kans gekregen.

(Lees verder...!)