Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 3 - 1 | § Logo's Olympische Winterspelen 2002 Salt Lake City

De nieuwe reeks Google logo's zijn een ware rage en terwijl iedereen lijstjes maakt met de nieuwste logo's ga ik gewoon nog even lekker eigenwijs de oude logo's van de Olympische spelen plaatsen. Het is namelijk niet voor het eerst dat Google speciale logo's ter ere van de olympische spelen publiceert. Zo is er bijvoorbeeld een speciale logo reeks ter ere van de Olympische winterspelen van 2002 in Salt Lake City.

2002 Winter Olympics - Opening Ceremony

(Lees verder...!)

+ 1 - 1 | § Googleblog onthult identiteit Googleguy

Of toch niet? In ieder geval staat in de Googleblog een speciaal artikel waarin GoogleGuy zelf een klein beetje de sluier oplicht over wie hij is en over het waarom zijn nickname bestaat.

(Lees verder...!)

+ 1 - 1 | § Top 10 meest gezochte energiewebsites (Lycos & Checkit)

In de rubriek zoekgedrag deel 2: Portaal en zoekmachine Lycos heeft in samenwerking met Checkit een lijst samengesteld van de meest gezochte energieleveranciers. De grootste voorkeur van de consument gaat uit naar Essent en Nuon op respectievelijk de 1e en 2e plaats.

(Lees verder...!)

+ 2 - 1 | § Top 10 meest gezochte mobiele telefoons (Checkit & Lycos )

In de rubriek zoekgedrag: Internetportaal en zoekmachine Lycos heeft in samenwerking met onderzoeksbureau Checkit een lijst samengesteld van de meest gezochte mobiele telefoons op het internet. Volgens het onderzoek gaat de voorkeur van de consumenten met name uit naar de mobieltjes van Nokia, Siemens en Samsung.

(Lees verder...!)

+ 5 - 1 | § Logo's Olympische spelen Sydney 2000

De Internet wereld staat in rep en roer vanwege de laatste reek van speciale Google logo's ter ere van de Olympische spelen in Athene. Het is echter niet voor het eerst dat Google speciale logo's ter ere van de Olympische spelen publiceert. Ook ter ere van de Olympische spelen in Sydney in 2000 was er een uitgebreide reeks van speciale Google logo's.

doodle 1

(Lees verder...!)