Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 3 - 1 | § Google nieuws startpagina toont nu ook... Google nieuws, met de Startpagina RSS feed primeur! (in samenwerking met Howards Home)

Ik heb een uitgebreide update gemaakt van de Google nieuws pagina. Daarmee ben ik het experiment aangegaan met de newsfeed van Howards Home. De hele dag door wordt nu geautomatiseerd het laatste Google nieuws getoond.

(Lees verder...!)

+ 3 - 1 | § De virtual communities SmulWeb en Vrouwzijn komen terug!

Afgelopen weken waren SmulWeb en Vrouwzijn offline omdat de eigenaar Marketing Plaza failliet was gegaan. Dat leidden tot veel commotie en zelfs een gedeelte van een uitzending van Kassa werd er aan besteed.

(Lees verder...!)

+ 3 - 1 | § Google Earth day logo 2004 (Google logo's #356 ;-))

Google heeft het weer gedaan! Een speciaal google logo ter ere van Earth Day 2004.


Google Earth day logo 2004

(Lees verder...!)

+ 3 - 2 | § Google update links en telt 246,000 Nedstat teller links mee

Google heeft een aantal weken geleden een update gemaakt van het aantal "in-links" waarbij iets vreemds naar boven kwam. Bij het kijken van de links naar de Google Weblog bleek tot mijn zeer grote verbazing ook de Nedstat pagina als linkende site vermeld te zijn. Dat betekent maar een ding: Google indexeert vanaf nu alle nedstat tellers en dat heeft gevolgen!

(Lees verder...!)

+ 3 - 1 | § E-mail spam misbruikt naam Google: "U heeft niets te verliezen - Alleen Duizenden Bezoekers"

Een hardnekkige e-mail spammer misbruikt wederom de merknaam Google in de hoop dat domme mensen geld naar ze overmaken. De afgelopen weken heb ik inmiddels al zeker vijf keer een mailtje van deze club ontvangen. Ze gebruiken als afzendadres "googleeffectdiversely@goddess.com" en beweren vervolgens dat Google 80% van alle zoekopdrachten verwerkt. Google zou dat erg graag doen, maar helaas, deze gegevens zijn op complete onzin gebaseerd.

(Lees verder...!)

+ 2 - 2 | § Beursgang Google lijkt dichterbij te komen

Steeds meer berichten verschijnen over de aanstaande beursgang van Google. Doordat Google door de "Securities and Exchange Commission" (SEC) verplicht wordt om openheid te geven in de omzet cijfers zou Google deze stap misschien wel sneller kunnen nemen dan in eerste instantie verwacht.

(Lees verder...!)