Archieven

Volgend Archief


27 Okt - 02 Nov 2014
26 Mei - 01 Jun 2014

Laatste Reacties

Classics

Toegevoegd aan Google News
Google virus treft lage landen
Gmail 1 april grap?
Britney Spears naakt?

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

Over de Google weblog:

Dagelijks Google nieuws, bloopers, parodieën en updates verzorgd door Jeroen van de Wiel, de beheerder van de Google.startpagina.nl.

Links

Google
Aanmelden Google
Zoekmachines

Posts per onderwerp:

Google
Zoekmachines
Zoekmachine marketing
MSN
Ilse
Yahoo
Marktplaats
Googlebombs
Gmail
Google Earth
Google Maps
Google logo's
Bush
Spam

+ 3 - 3 | § Google Amsterdam breidt uit: Vacature PR manager

Google Nederland krijgt haar eigen PR Manager. Opvallend aan dit bericht is dat dit de eerste echte uitbreiding van Google Amsterdam is. Tot nu toe was het een pur sang advertentieverkoop kantoor voor Google in de Benelux. Ik kan me voorstellen dat Marc Duijndam, de directeur van Google Nederland, het echter zo druk kreeg met "ons" dat hij van het PR gedeelte nu wel eens af wilde.

(Lees verder...!)

+ 5 - 2 | § Het sneeuwt... Google Logo's!

Tiss zo mooi buiten dat ik het niet kan laten herinneringen naar boven te halen naar de leuke Google holiday logo's. Deze zijn vandaag weer extra toepasselijk:


Google logo

(Lees verder...!)

+ 4 - 2 | § Nieuwe "upgrade" Google Weblog

Vandaag ben ik eindelijk over gegaan op een totaal nieuwe versie van de Google Weblog. Dit was hard nodig aangezien Pivot versie 0.12 met de berichten zelf niet in Google kwam. Als Google Weblog moet je natuurlijk wel goed in Google staan ;-)

De hele site draait nu op Pivot 1.02 ofwel versie Grimlock. (www.pivotlog.net) Bob, bedankt, het ziet er allemaal super uit!

(Lees verder...!)

+ 4 - 2 | § Het Makrendih mysterie beeindigd. (#3)

Afgelopen weken stond de nationale blogwereld op zijn kop omdat er een raar woord naar boven kwam zodra je in google een zoekopdracht plaatste zonder resultaten.

In plaats van de tekst "Suggestie" kwam er de tekst "Makrendih" staan. Vandaag is door Google dit geintje helaas weer ongedaan gemaakt en krijg je weer zoals altijd de tekst "suggesties".

Blijft het de vraag wie dit woord in Google geplaatst had...