Search Engine Marketing Award (Marketing en Internetmarketing)

De Search Engine Marketing Award wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het Speld in Hooiberg congres dat wordt gehouden in Media plaza.

De Award wordt sinds 2005 uitgereikt aan bedrijven en organisaties die uitmuntende prestaties hebben geleverd op het gebied van zoekmachine marketing.

Voorgaande winnaars Search Engine Marketing Award:


2008: Traffic4u wint 31 januari 2008 tijdens Speld in hooiberg de Zoekmachine Marketing Award 2008 met de UPC case. De case richt zich onder meer op SERM en Universal Search.

Genomineerden:

Traffic4U / UPC
Van de Valk Internet / Valk.com
E-focus/ Acco.nl


2007: Maxlead met de Transhair case vanwege de koppeling tussen CRM en Search Marketing.

Genomineerden:

Maxlead / Transhair
Traffic Builders / Huis en Hypotheek Case
Pro education Case


2006: Bloosem met de KPN case vanwege de zeer goede conversie cijfers en de samenwerking tussen meerdere bureaus en specialismen. De case toont goede conversie cijfers en toont aan hoe je als media bureau kunt samen werken met een meetbureau om de beste analyses te genereren en zo uiteindelijk de beste campagnes op te zetten.

Genomineerden:

Bloosem / KPN
Traffic4u / Badkamermarkt
Toading / Interhome in opdracht van ACA/JES


2005: Traffic4u met de Speurders case vanwege de showcase hoe Search Marketing betrokken moet worden bij het bouwen en lanceren van een site.

Genomineerden:

Traffic4u / Speurders
Traffic4u / Direct Wonen
Checkit / Viagra.nl (case werd voortijdig teruggetrokken)De Jury


De Jury bestond de afgelopen jaren onder andere uit:

Jeroen van de Wiel (Jeroen.com), Bert Wiggers (Startpagina), Hennie van Velzen (Media Plaza), Ric van Westhreenen (Alternet), Keesjan Deelstra (Interneteffect), Rik Burger (PPMC), Paul Petermeijer (BBP/Twinkle).

Gerelateerde woorden

Thema & categorieën

Meer tips