Pagerank 6 (Google)

Pagerank 6 is een rapportcijfer dat staat voor een prima ranking van een site. De site staat vaak goed in Google en ranking op zeer populairere woorden is afhankelijk van de graad van optimalisatie en de naamgeving van de site. Vaak hebben Pagerank 6 sites 600 tot 1000 inlinks en zijn over het algemeen al langer online. Deze sites hebben typisch een goed aantal bezoekers, vaak tussen de 1000 tot 10.000 unieke bezoekers per dag.

Pagerank is een rapportcijfer van 0 tot 10 op basis van link popularity. Heel kort door de bocht: hoe meer links naar een site hoe hoger het rapportcijfer.


Zoekmachine Optimalisatie en Pagerank 6

Zoekmachine Optimalisatie is bij Pagerank 6 over het algemeen zeer goed mogelijk op enkele en dubbele woorden. We zien Pagerank 6 als een zeer goed rapportcijfer.

Bij pagerank 6 komt zoekmachine optimalisatie vaak neer op het weghalen / voorkomen van zoekmachine blokkades, het verzorgen van een zeer goede navigatie structuur en het creeeren van de juiste waardevolle content. De homepage van pagerank 6 domeinen is extra belangrijk. Wanneer daar de juiste woorden op staan kan de site daar al goed op scoren. Over het algemeen zal de dieper gelegen content ook goed scoren, zelfs zonder al te veel optimalisatie.

Van Pagerank 6 naar Pagerank 5?


Met Jeroen.com hadden we in 2005 in totaal 4 pagerank 6 domeinen in ons netwerk, waaronder Jeroen.com zelf. Google heeft echter pagerank globaal naar beneden bijgesteld waardoor veel pagerank 6 domeinen een punt gedaald zijn.

Gerelateerde woorden

Thema & categorieën