Pagerank 5 (Google)

Pagerank 5 is een rapportcijfer dat staat voor een goede ranking voor een site. De site staat vaak goed in Google, maar ranking op zeer populaire woorden is afhankelijk van de graad van optimalisatie en de naamgeving van de site. Vaak hebben Pagerank 5 sites 100 tot 300 inlinks en zijn over het algemeen al langer online. Deze sites hebben typisch een goed aantal bezoekers, vaak tussen de 100 tot 1000 unieke bezoekers per dag.

Pagerank is een rapportcijfer van 0 tot 10 op basis van link popularity. Heel kort door de bocht: hoe meer links naar een site hoe hoger het rapportcijfer.

Zoekmachine Optimalisatie en Pagerank 5


Zoekmachine Optimalisatie is bij Pagerank 5 in veel gevallen zeer goed mogelijk op enkele en dubbele woorden. We zien Pagerank 5 als een gezond rapportcijfer ofwel een ruim voldoende. Wanneer een site een Pagerank heeft die lager is dan 5 dan zullen we in veel gevallen adviseren aan link popularity te werken om op termijn toch op Pagerank 5 uit te komen.

Bij pagerank 5 komt zoekmachine optimalisatie vaak neer op het weghalen / voorkomen van zoekmachine blokkades, het verzorgen van een zeer goede navigatie structuur en het creeeren van de juiste waardevolle content.

Gerelateerde woorden

Thema & categorieën