Google Earth Mobile (Google)

Google Earth Mobile is de mobiele versie van het programma Google Earth. Het is speciaal ontwikkeld voor de mobiele telefoon. Het programma biedt de mogelijkheid om de actuele locatie weer te geven aan de hand van netwerkinformatie. Deze locatie is tot op 1,7km nauwkeurig. Verder is het mogelijk via GPS de exacte locatie weer te geven.

Met Google Earth Mobile is het net als in de ''gewone'' Google Earth mogelijk te zoeken naar bedrijven of locaties. Om gebruik te maken van Google Earth Mobile dient de mobiele telefoon te beschikken over Mobiel Internet.

Volg positie


Met de optie ''volg positie'' in Google Earth Mobile is het mogelijk te navigeren met Google Earth op de mobiele telefoon. Via GPS informatie beweegt het bolletje, wat staat voor je huidige positie, over de kaarten van Google Earth. Op deze manier is het dus mogelijk om je route te bepalen en te navigeren naar een bepaald adres. Het enige nadeel is dat er nog steeds geen gesproken routebeschrijving aanwezig is zoals bijvoorbeeld op een navigatiesysteem in de auto.

Weergave


Met Google Earth Mobile is het mogelijk om in twee verschillende weergaven naar de kaarten te kijken namelijk, satelliet beelden of gewoon de kaarten zoals in Google Maps.

Gerelateerde woorden

Thema & categorieën