previous entry: Google & Ilse.pagina.nl   next entry: "Duitsers het land in, Nederlanders eruit"

18.04.03 - 09.49Ik ben er weg van...

Webwereld kopt "Internetgebruikers beginnen af te haken"...

Oei, hebben we net de oorlog in Irak gehad, nu weer het SARS virus en dan ben ik dadelijk ook nog eens echt alleen nog maar voor mezelf aan het loggen? Ik dacht dat een van mijn favoriete quotes altijd was "we zijn hier voor de anderen, maar waarom de andere hier zijn weet ik niet", maar wat als dadelijk die anderen er niet meer zijn...??

    Webwereld: "Van de 'offline Amerikanen' wordt maar liefst 17 procent aangeduid als 'internet dropout'. Ooit bevonden zij zich wel op de digitale snelweg, maar zij zijn er om de een of andere reden in teleurgesteld geraakt. Volgens de onderzoekers is een van de belangrijkste oorzaken de frustratie van alle technische problemen van software en internetverbindingen."
Verder blijkt 42% van de onderzochte amerikanen helemaal niet eens internet gebruiker te zijn en geeft 27% aan niet eens in staat te zijn online te gaan. De informatiekloof begint zich blijkbaar te voltrekken...

> http://www.webwereld.nl/nieuws/14811.phtml
(met dank aan Wired)

No comments yet

Name:
Email:
Url:
Comment:emoticonsRemember me..

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-adress.

back to top

www.jeroen.com

zoekmachine marketing, internet marketing & zoekmachine optimalisatie