previous entry: Don't misunderestimate Bushism en Dot-communism   next entry: Dubieus...

28.02.03 - 12.11Parkiet in mijn tuin

Hmmmm, het is weer heerlijk weer om in de tuin te zitten, dacht een parkiet. En dus zat er zowaar net een echte gele parkiet vrolijk in mijn tuin te kwetteren. Ik ben wel wat gewend, het stikt hier van de koolmeesjes, pimpelmeesjes, staartmeesjes, vinken, er loopt meestal een konijn in mijn tuin, katten die over de schutting lopen is ook geen uitzondering, maar iets zegt me dat parkieten hier niet horen.

Ik heb het arme beestje nog proberen te vangen met een theedoek, het beestje zal het anders helaas waarschijnlijk niet redden, zeker niet halverwege de winter, maar hij reageerde niet op mijn aanlokkelijke gefluit en zelfs zangzaad en een lekker meergranen boterhammetje hebben niet mogen baten.

Nu maar hopen dat hij het overleeft of zich door iemand anders laat vangen die zich wel over hem wil bekommeren.

2 comments, already

misschien kwam het omdat je zo aardig bent?;-)
Bassie (email) - 03.03.03, 16:26

Er is een bepaalde parkietensoort die inmiddels in het wild leeft... vooral in de omgeving van Den Haag. Die soort kan zich schijnbaar uitstekend in het wild redden...
vogel (link) - 05.03.06, 17:24

Name:
Email:
Url:
Comment:emoticonsRemember me..

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-adress.

back to top

www.jeroen.com

zoekmachine marketing, internet marketing & zoekmachine optimalisatie