Archives

Next Archive

01 Feb - 31 Feb 2004
01 Jan - 31 Jan 2004
01 Dec - 31 Dec 2003
01 Oct - 31 Oct 2003
01 Sep - 31 Sep 2003
01 Aug - 31 Aug 2003
01 Jul - 31 Jul 2003
01 June - 31 June 2003
01 May - 31 May 2003
01 Apr - 31 Apr 2003
01 Mar - 31 Mar 2003
01 Feb - 31 Feb 2003
01 Jan - 31 Jan 2003

Last Comments

Links

Google
Google.pagina.nl
Aanmelden Google
Zoekmachines

Stuff

Powered by Pivot  
XML: RSS feed 

About

This is the default template for Pivot. You can change this text by editing the file templates/frontpage_template.html in your pivot folder.

Linkdump

+ 0 - 0 | § Pfffff :-)

Pfff, het is me het dagje wel hoor, vanochtend vanuit Belgie naar Nederland. In Nederland naar de andere (zuid-) kant van Eindhoven gereden om iemand met autopech weg te brengen. Toen een uur later een afspraak aan de noordkant van Eindhoven en zometeen weer naar Veghel voor een andere afspraak. De Belgische Shell mag blij met mij zijn. :-)

Vanavond lekker een glaasje wijn en nagenieten van de vreselijke toespraak van Bush. Het is voor communicatie-onderzoekers weer smullen want dit worden weer leuke cases in propaganda. Inhoudelijk was het echter weer flinterdun :-( Hypothetisch kun je Irak natuurlijk veel aanrekenen maar een beetje bewijs mag je wat mij betreft wel geven voordat je (weer!) 100.000 iraqezen naar het islamitische Walhalla schiet...

+ 0 - 0 | § Ain'the pretty: the New Hulk!!!!

the hulkGaaf, de nieuwe hulk komt er aan en de eerste foto's zijn ondertussen uitgelekt! De Trailer in Quicktime formaat vind je hier (5,8 MB) en de screenshots uit het filmpje zijn hier te bewonderen. Tiss weer een aardig mannetje geworden en hij schijnt weer met tanks enzo te kunnen gaan gooien. Je moet je talenten goed gebruiken....

+ 0 - 0 | § Gulf War 2 (aka World War 2.5)

Geweldig, speel het spel en leer hoe je met een slag 1 miljard moslims achter je aan kunt krijgen. Het kost wel ongeveer 10 minuten voordat je er achter bent hoe het allemaal echt gaat aflopen...

www.idleworm.com/nws/2002/11/iraq2.shtml

+ 0 - 0 | § Eerste posting: boosopbalkenende.nl

Onze Harry Potter heeft de eerste boze reacties na de nieuwe verkiezingen al binnen. op www.boosopbalkenende.nl vind je een internet-forum dat tot doel heeft CDA-leider Balkenende te bewegen tot een coalitie met de PvdA, tenminste, als de site het doet. De actie was zo succesvol dat de site meteen uit de lucht is gevlogen :-)

+ 0 - 0 | § In mijn gedachten...

Ben ik bij jou....

Maar wie ben ik?

In mijn gedachten zie je:

Een bundel vol energie, een liefhebber, ik heb lief Rio de Janeiro, Copacobana, New York en Berlijn (ook al is het daar soms koud...), Rome, Pompeji (ook al is het daar soms heet...), tijd, reizen en tijdreizen, Italie, een huis in Toscana en een bord heerlijke pasta in huis, Passie, Amore, Paixo, Liefde, Liebe, Sex, mijn natte droom om een Volvo Katterug, Volvo is a Family Sports car, een Audi TT wat minder, sporten maakt je geest helder, Led Zeppelin en Kruder & Dorfmeister soms ook & soms niet, geef me dan Brood en Beatrix, 4 Kippen en een (H)ei(jboer), Corneille is een vogel dan wel Frans voor kraai, Hitler schilderde ook, maar was erg slecht, Harry Mulisch is voer voor psychologen, maar WAT is wijsheid? De ontdekking van de Hemel bleek Pulp Fiction, Say WHAT?! Quentin Tarantino is voor mij True Romance, Say what AGAIN?! Alessi is more maar dan als kunst voor kleine kinderen, ontdek het kind in mij, vind Yippie, Flippie en de 18+ Hippy, Orange makes you feel good, rode wijn ook, Cuba Libre velt vroeg of laat Castro en Beatrix overleeft Herman Brood, zelfs nadat hij haar bij het oud vuil zette in Bart Chabot’s Broodje Halfom.

"Wees niet bevreesd, klein kuddeke..."
Aldus Herman over De Hoedster van de Nederlandse staat.

PUNT

+ 0 - 0 | § Eindelijk...

Eindelijk, voor mij is Mc luhan's Electronic Highway ook een weg geworden die snel gaat. We hebben vanaf vandaag highspeed internet en dit is dus ook voor mij het begin van mijn Weblog@!

Let the Blog begin...