Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

08 Jun '10 - + 0 - 0 Zoekmachine Bing op Apple iPhone 4


Steve Jobs heeft tijdens het Worldwide Developpers Conference 2010 in San Francisco de nieuwe Apple iPhone 4 onthuld. Het is de opvolger van de iPhone 3GS. Naast alle verbeteringen is het opmerkelijk dat Apple op haar iPhone 4 nu ook Bing als zoekmachine toegevoegd heeft. Yahoo! en Google waren al beschikbaar op de vorige uitvoering van de iPhone.


Geen zorgen: Google blijft de standaard zoekmachine op de iPhone. Naast Google en Yahoo! kan er nu ook gebruik gemaakt worden van Bing, de zoekmachine van Microsoft. Steve Jobs, de CEO van Apple heeft lovende woorden over voor Microsoft. "Microsoft heeft uitstekend werk geleverd met Bing," aldus Steve Jobs.


Bing toegevoegd aan Safari


Bing is toegevoegd aan de nieuwe webbrowser van Safari die vanaf nu beschikbaar is. Safari 5, zoals de nieuwste versie heet, beschikt onder andere over de Safari Reader, waarmee ongestoord nieuwsartikelen gelezen kunnen worden. Alle overbodige content wordt weggelaten. Verder is de nieuwe Safari browser de snelste van allemaal, liefst 30% sneller dan haar voorganger en 3% sneller dan de nieuwe browser van Google: Chrome 5.0. Safari 5 is zelfs ruim twee keer zo snel als Firefox 3.6. Ook ondersteunt Safari HTML 5, dat de beoogde vervanger van Adobe Flash lijkt. Ontwikkelaars kunnen met Safari 5 voortaan veilige Safari-extensions maken, zodat gebruikers de browser nog persoonlijker kunnen maken.


Specificaties iPhone 4


Safari is de standaard browser op de iPhone en nu is Bing dus ook beschikbaar op de Apple iPhone 4. De nieuwe iPhone 4 is ter vergelijking met haar voorganger 24% dunner en er is multitasking mogelijk. Bekijk voor alle specificaties van de nieuwe Apple iPhone 4 het onderstaand artikel:

Zie ook:
> Specificaties Apple iPhone 4 versus HTC Evo 4G
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->