Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Jun '10 - + 0 - 0 Google Android voor $50.000,-


Er is vanaf nu voor de superrijken onder ons een Android telefoon van $50.000 beschikbaar. Het toestel, Ulysse Nardin Chairman, is voorzien van alle opties die maar te bedenken zijn en draait op het besturingssysteem van Google: Android. Er is geen telefoon die qua prijs en uiterlijk in de buurt komt van de Chairman.


De startprijs van deze telefoon ligt bij ongeveer $12.500. De diamanten versie is te verkrijgen voor $50.000. De Chairman is voorzien van een vingerafdruk-scanner, zodat niemand anders de telefoon kan gebruiken dan de eigenaar. Verder heeft het alle features van Android 2.1 en is er een nifty systeem ingebouwd wat er voor zorgt dat de accu langer meegaat. Dit systeem wordt ook gebruikt in de horloges die de fabrikant maakt. Het systeem maakt gebruik van de kinetische energie (bewegingsenergie) van de telefoon en zet dat om in energie voor de accu.

De doos waar in het toestel geleverd wordt is ook niet te vergelijken met de doos van andere toestellen. De doos is gemaakt van het beste hout en bij het openen van de doos komt de Chairman vanzelf naar boven. De houten kist is ook een speaker die voorzien is van een USB-aansluiting. Daarvan is hier een filmpje te zien (vanaf 1.35):Wie de telefoon wil hebben moet dus diep in de buidel tasten. Er zijn 5 verschillende uitvoeringen en van elke uitvoering zijn er 1846 beschikbaar. Hier onder staan een aantal foto's van de Ulysse Nardin Chairman:2 Googley reacties!:

Het zijn ook alleen de super rijken die dom genoeg zijn om aan de uitbater zo’n bedrag te betalen!

PHP Scripts Kopen () - 11 November '10 - 07:48

Wel heel erg vet hoor!! Maar idd beetje over the top qua ….tsja eigenlijk alles.

magento () - 09 September '11 - 01:11


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->