Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Mei '10 - + 0 - 0 Youtube sensatie: Lady Gaga imitatie door 13-jarige


Op Youtube is een filmpje te zien van een 13-jarige scholier uit de Verenigde Staten, Grey Michael Chance, die een verbluffende versie van het nummer "Paparazzi" van Lady Gaga heeft gezongen. Het filmpje is wereldwijd al miljoenen keren bekeken.


Paparazzi door Greyson Michael Chance


De scholier zong het nummer "Paparazzi" tijdens een talentenjacht op zijn middelbare school en begeleidde zichzelf hierbij op de piano. De scholier heeft pas drie jaar pianoles gehad. Greyson heeft het filmpje hierna op Youtube gezet waarna het snel een enorme hit werd. Deze hit leverde hem alvast wat meer aandacht van de meisjes op. "Laten we zeggen dat ik wat telefoonnummers heb gekregen", zei Greyson. Inmiddels is het al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Ook had Greyson het filmpje op zijn Facebook pagina gezet.Ellen Degeneres Talkshow


Greyson is in een korte tijd zo bekend geworden dat hij werd uitgenodigd voor de Ellen Degeneres Talkshow afgelopen vrijdag. Tijdens de show vertelde hij dat hij drie jaar pianoles heeft gehad maar nooit zangles. Lady Gaga werd tijdens de show opgebeld en waarbij ze zei dat de jongen heel getalenteerd is. Ook maakte ze een grapje over dat hij van meisjes weg moet blijven en gefocust moet blijven. Ook leuk om te weten: er is een "Telephone" versie van Lady Gaga uitgevoerd door Amerikaanse soldaten in Afghanistan. Ook dit filmpje werd vaak bekeken.Dit weekend werd bekend dat Greyson is vastgelegd door een platenmaatschappij. Wellicht zou Greyson groter kunnen worden dan Justin Bieber die ook via Youtube bekend werd.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->