Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Mei '10 - + 0 - 0 Google Chrome 5.0.375.55 browser nu voor Windows, Linux & Mac


Google heeft een nieuwe versie van haar Chrome-browser uitgebracht. Versie 5.0.375.55. Deze zogenoemde stabiele versie is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac OS X. Naast deze stabiele versie is Google Chrome ook beschikbaar als bŔta versie en als development versie. In de nieuwe Chrome is het onder andere mogelijk om instellingen en thema's te synchroniseren en bestanden via drag & drop toe te voegen. Ook zijn er een aantal bugs uit gehaald.


Volgens Google is de nieuwe versie van Chrome 30 tot 35% sneller dan de vorige versie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe V8 JavaScript-engine. In totaal is deze versie zelfs 213 tot 305% sneller dan de eerste versie van Google Chrome. Flash van Adobe is echter nog niet beschikbaar op deze versie van Chrome. Google kondigt aan dat wanneer Flash 10.1 wordt gereleased, het wel ge´ntegreerd wordt in de Chrome browser.


Updates Google Chrome browser


Naast de mogelijkheid om instellingen en thema's te synchroniseren, is er ook de mogelijk om bookmarks te synchroniseren. Daarnaast zijn er een aantal HTML5 mogelijkheden op de nieuwe browser. Om te zien wat er allemaal veranderd is ten opzichte van de vorige versie klikt u hier. Daar is ook te zien welke bugs er allemaal gerepareerd zijn.

Download de nieuwe versie


Wie de nieuwe versie van Google Chrome op zijn of haar computer wil, kan het via deze link downloaden. Mensen die Chrome al gebruiken worden automatisch gevraagd om de update te installeren.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->