Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

29 Apr '10 - + 0 - 0 Google Advertising Professional wordt Adwords Certified Partner


Google maakt op haar Adwords blog bekend dat ze goedkoper wordt voor reclamebureaus door het schrappen van een kostenpost. Reclamebureaus moeten voor online adverteren nu 25 dollarcent per 1.000 API-verzoeken betalen, dit bedrag komt vanaf eind mei te vervallen. Op deze manier wil Google het gebruik van Adwords bij reclamebureaus stimuleren.


Google Adwords API stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te bouwen die in direct contact met het Adwords-platform staan. Ontwikkelaars van zoekmachine marketing-tools kunnen van deze toepassingen gebruik maken om grote Adwords-campagnes efficiŽnter te beheren. Ook wil Google met de kostenbesparing ontwikkelaars stimuleren om Adword API's vaker in hun systeem te verwerken.

De nieuwe Google Adwords certificering


Google is erg actief is in de reclamewereld en besluit om ook Google Adwords eens stevig onder handen te nemen. De lat voor een Google Adwords certificering wordt hoger gelegd. Google Advertising Professionals (GAP) is vanaf eind mei verleden tijd. Het wordt vervangen door een nieuw Google Adwords-programma, genaamd Adwords Certification. Het programma biedt organisaties en hun werknemers een meer up-to-date en volledige strategie-gerichte training. Ook wordt er een certificering voor de nieuwste tools aangeboden. Hier onder vallen:

- Nieuw trainingsmateriaal, zodat bedrijven een beter inzicht in zoekmachine marketing en Adwords krijgen;
- Meer Uitdagende examens, waarmee het toepassen van kennis in de praktijk getest wordt;
- Examens van een hoger niveau om competenties in zoeken, rapporteren en analyseren uit te lichten;
- Een vernieuwde Certified Partner badge.

Met deze badge wordt aangetoond dat een Adwords-specialist aan de bovenstaande punten heeft voldaan en zich met recht een Adwords Certified Partner mag noemen. Zo ziet de badge er uit:Voor adverteerders bestaat er een mogelijkheid om in contact te komen met Adwords-specialisten. Door middel van deze lijst kunnen ze een Adwords-specialist zoeken en vinden.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->