Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

20 Apr '10 - + 0 - 0 Vrouw 43 keer in Google Street View


In Google Street View zijn meer dan 40 foto's van een vrouw, Wendy Southgate, te zien die haar hond aan het uitlaten was. De Google auto reed in dezelfde route als de route die Mrs. Southgate gebruikt om haar hond uit te laten.


Toen Terry Southgate, Wendy's man, inlogde in Google Street View hoopte hij zichzelf of zijn vrouw te spotten. Terry bekeek zijn dorp Elmswell in Street View en was verbaasd toen hij zijn vrouw zag in 43 verschillende shots. "Het was verrassend toen ik Wendy en de hond zag", zei Terry.Wendy wist van niks. Ze dacht alleen aan de wandeling met de hond. De Google Street View auto had gewoon dezelfde route als Wendy en Trixie gevolgd. Echter, Wendy kreeg een vermoeden dat de auto iets aan het te doen was. In verschillende foto's is het zien dat Wendy naar de auto kijkt met enige bezorgdheid. "Ik wist niet wat de auto aan het doen was. De auto reed langzaam in rondjes", zei Wendy.

Protest Google Street View


In maart 2009 is Google Street View in the Verenigde Koninkrijk gelanceerd. Echter Google kreeg kritiek wegens privacy schending in Street View. Het bedrijf werd gedwongen om duizenden afbeeldingen te verwijderen na een reeks van klachten van mensen die in Street View te zien zijn. In de dorpen van Engeland hebben mensen het niet graag dat Google foto's maakt van hun straten. In sommige gevallen hebben de mensen hun straten geblokkeerd zodat de Google auto er niet door kan en foto's kan maken.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->