Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Apr '10 - + 0 - 0 Nieuwe Apple iPhone 4G?


Engadget beweert in een bar in San Josť de nieuwe iPhone 4G aangetroffen te hebben. Of het daadwerkelijk de nieuwe Apple iPhone is, is niet met zekerheid te zeggen. Volgens Engadget zat het toestel in een hoesje van een iPhone 3G, en lag het op de grond in een hoek van de bar.


Het gevonden apparaat werkt op dit moment niet meer. Volgens de tipgever heeft het toestel eerst wel gewerkt. Ook zou het over een nieuw besturingssysteem beschikken. Verder zijn er nog niet veel details bekend. Het apparaat beschikt aan de voorkant over een camera, zodat video-bellen mogelijk is en er zit een 80 GB opslagruimte in het toestel. Ook beschikt het toestel over een hogere scherm-resolutie, een betere camera dan de huidige iPhone en ondersteunt het MicroSIM geheugenkaarten. De foto's van de mogelijke iPhone 4G (ook wel iPhone HD genoemd) hieronder, zijn van het gevonden toestel gemaakt door Engadget.

"Apple wil iPhone zakelijker maken"


Volgens kenners is bestaat er een goede kans dat dit de nieuwe iPhone 4G is. Dit wordt vooral op het uiterlijk van de iPhone gebaseerd en op het feit dat er iPhone XXGB op de achterkant van het toestel staat. Het toestel ziet er veel zakelijker uit dan zijn voorganger. Er wordt gesuggereerd dat Apple, wanneer dit de nieuwe iPhone is, zich veel meer op zakelijke gebruikers gaat richten.


2 Googley reacties!:

het is niet een echte iphone zoals wij die kennen,
maar ik vind dit ontwerp ook wel strak!

marc () - 19 April '10 - 19:33

Ik begin net aan deze te wennen!

Ina - 20 April '10 - 01:10


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->