Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Apr '10 - + 0 - 0 Executive verlaat Google voor Baidu


Volgens de Financial Times heeft een van de belangrijkste Google Inc Research Executives, Wang Jing, de zoekgigant verlaten om een baan te nemen bij Baidu, de nummer 1 zoekmachine in China. Ook gaan geruchten dat de onenigheid tussen Google en China over het censuur hier invloed op heeft.


Baidu zei dat Wang zich bij het bedrijf heeft aangesloten als een vice-president verantwoordelijk voor de engineering, terwijl Google zei dat Wang eerder deze maand is gestopt als technisch directeur. Dit is de eerste overstap van een Google senior medewerker naar Baidu. In het verleden hebben de meeste medewerkers van Google China een sterke emotionele binding met hun werkgever en hebben een gevoel van trots om hierbij te horen.Dit zou slecht nieuws voor Google kunnen zijn, aangezien het bedrijf investeringen heeft gedaan aan verschillende onderzoeken die nu mogelijk gestaakt worden.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->