Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

14 Apr '10 - + 0 - 0 Google tablet grote concurrent Apple iPad


Het is door Google CEO Eric Schmidt bevestigd dat Google bezig is met het ontwikkelen van een Android gebaseerde tablet om zo met de Apple iPad te concurreren. Volgens bronnen heeft het internetbedrijf "undercover" geselecteerde uitgevers van boeken betrokken. Ook heeft Google HTC betrokken bij de ontwikkeling.


Er zijn geruchten over dat HTC zou samenwerken met Google bij de ontwikkeling van de tablet, die op Android of Chrome zal draaien. Hierbij zal HTC zich bezig houden met het ontwikkelen van de hardware. Eerder in januari had HTC bevestigd dat er plannen zijn voor de ontwikkeling van een tablet maar die werden geannuleerd, aangezien het bedrijf zich wil concentreren op smartphones. Alhoewel HTC de plannen had geannuleerd, blijven er nog mogelijkheden bestaan om de plannen toch waar te maken in de toekomst.Sinds deze maand is de Apple iPad verkrijgbaar in Amerikaanse winkels. Volgens het onderzoek van Investor Village's AAPL Sanity zijn er meer dan 120.000 iPads verkocht op de eerste dag. Verder zijn tot nu zijn maar liefst 670.000 iPads verkocht.

Google is de enige echte grote concurrent van Apple, omdat Google ook beschikt over een goed gevulde appstore. Hiermee wil het internetbedrijf concurreren met de Apple iPad.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->