Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

12 Apr '10 - + 0 - 0 Google onvindbaar in iPhone OS 4.0


Het lijkt erop dat Apple in haar nieuwe iPhone OS 4.0, de "Google" knop gaat vervangen met een meer generieke "Search" knop in de Safari browser. Google is hierdoor onvindbaar in de Safari interface. Volgens geruchten heeft Apple dit gedaan omdat het bedrijf wil overschakelen naar Microsoft Bing als standaard zoekmachine.


Geruchten over de vervanging


In de vorige versie van mobile Safari is Google de standaard zoekmachine. Echter, dit is nu niet meer het geval: Als je wilt zoeken naar iets, typt je iets in en klikt vervolgens op de "Search" knop in plaats van "Google". Volgens geruchten wil Apple dit doen omdat het bedrijf Bing gaat gebruiken. Andere geruchten beweren dat het gewoon een indicatie is dat Apple niet de gratis promotie aan Google wil geven. Weer een ander gerucht zegt dat Apple dit heeft gedaan omdat Android het grondgebied van Apple's smartphone heeft betreden.Google in strijd met Apple


Google en Apple waren eerst "goede vrienden". Nu zijn beiden voor al maanden strijdende. Om te beginnen had Apple Google Voice afgewezen. Dit werd gevolgd door Google CEO Eric Schmidt die aftrad uit de raad van bestuur van Apple. En niet te vergeten Google's Android OS gebaseerde smartphones in strijd met Apple iPhone. Apple had kort hierna HTC aangeklaagd vanwege octrooi-inbreuk. Recent zijn Google en Apple in concurrentie op de markt voor mobiele advertenties: Google's AdMob tegenover Apple's iAD.
Al 1 Googley reactie:

WAT!!

Dit kan NIET, we gaan toch geen BING gebruiken WTF

PWNbear () - 12 April '10 - 18:55


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->