Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Apr '10 - + 0 - 0 Kroonprins Willem-Alexander bezoekt Google


Onze Kroonprins Willem-Alexander heeft Google Nederland in Amsterdam bezocht. Beatrix was in haar kersttoespraak nogal negatief over het internet, desondanks bracht Willem-Alexander een bezoek. Het bezoek stond in teken van nieuwe trends op het internet. Prins Willem-Alexander kreeg informatie over hoe internet bijdraagt aan de economische groei en het economisch herstel. Ook werd er gesproken over toekomstige ontwikkelingen op het internet.


De prins sprak met enkele ondernemers die internet als belangrijk medium beschouwen. Er werd gesproken over mogelijke innovaties op het internet, zoals het combineren van mobiel internet en geografische informatie. Ook ging het over hoe spraak en beeld bij kunnen dragen aan betere zoekmogelijkheden op het internet. De online video dienst YouTube kwam ook aan bod, waar onder andere gesproken werd over de lancering van het YouTube-kanaal van het Koninklijk Huis. Dit kanaal is 18 maart 2010 gelanceerd.

Foto ANP

Beatrix niet positief over communiceren via internet


Afgelopen kerst uitte Beatrix nog kritiek op het communiceren via internet. In haar kerstrede gaf ze aan dat het gemeenschapsgevoel verloren gaat door internet. Mensen zouden zich verschuilen achter een beeldbuis, ze blijven op een 'veilige' afstand zonder gezien te worden. Hare Majesteit zei ook dat internet leidt tot een leeg bestaan en dat die leegte niet gevuld wordt met virtuele ontmoetingen. De uitspraken van Koningin Beatrix zijn opmerkelijk omdat het Koningshuis nu dus een eigen YouTube-kanaal heeft.
2 Googley reacties!:

ik wil heel graag een mooie google graag en als dat niet kan dan ga ik misschien boos worden

suzanne - 10 April '10 - 16:32

grappig suzanne die eigenlijk een man van 58 is

bilal - 20 April '10 - 20:18


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->