Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

02 Apr '10 - + 0 - 0 Microsoft: Google Chrome is keylogger


Volgens Microsoft hebben Internet Explorer 8 gebruikers meer privacy dan Google Chrome gebruikers. In een video op Technet valt Microsoft de Google Chrome kei hard browser aan. Chrome zou de privacy van de gebruikers ernstig schenden, waar IE8 dat niet doet.


Op Microsoft Technet Edge was een video te zien, waarbij er wordt uitgelegd hoe Google Chrome alle toetsaanslagen die worden gemaakt, vastlegt. Ook laat de video zien hoe Microsoft Internet Explorer 8 de gegevens via twee adresbalken beschermt. Het belangrijkste argument dat te zien is in de video is dat er geen onderscheid is tussen de adresbalk en het zoekvenster van Google Chrome.Pete LePage, product manager van IE8, beweert: "Door deze velden te scheiden, is je privacy beter beschermd en de adressen van de websites die je bezoekt worden niet automatisch met Microsoft of iemand anders gedeeld." Via het programma Fiddler, een web debugging tool, werd er door LePage gedemonstreerd dat Chrome voor bijna elk ingetypte karakter een request naar Google stuurt.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->