Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Apr '10 - + 0 - 0 Google verandert haar naam in Topeka!


In navolging van Topeka, dat haar naam in de maand maart in Google veranderde, verandert Google haar naam nu in Topeka. Google zocht een manier om Topeka te eren, na de naamswijziging die het zelf onderging. Met ingang van vandaag heet Google officieel: Topeka. Dit maakt Google bekend op haar weblog.


Google zegt dat het een vrij zwaar besluit was om te nemen. Het Google-merk heeft een behoorlijke hoeveelheid naamsbekendheid opgebouwd in het verleden. Maar hoe meer er rond de (voormalige) gemeentelijke website van Topeka gesurft werd, hoe meer verwantschap Google voelde met de deze mooie stad aan de rand van de Great Plains. Daarom besloot het bedrijf haar naam te veranderen in die van Topeka.Nadat in 2005 Googelen aan het woordenboek is toegevoegd, lijkt het nu Topeka-en te gaan worden. In het onderstaande voorbeeld is te zien wat Google verwacht dat in Amerika de nieuwe woorden gaan worden.Topeka veranderde eerder haar naam in Google, om zo de testplaats van Google voor supersnel internet te worden. Meer daarover leest u in dit artikel.

Dit is de eerste officiŽle April Fools grap van Google dit jaar. Voor een overzicht van alle grappen die Google de laatste jaren uithaalde klikt u hier. Misschien dat Google vandaag nog wel meer grappen voor ons in petto heeft!
4 Googley reacties!:

En wat denk je van deze ? Google Translate for Animals http://www.google.co.uk/intl/en/landing/..

Jeroen B () - 01 April '10 - 14:36

haha leuke grap :P

Shanna () - 01 April '10 - 20:32

Klopt dat is ook een goede ;)

Bob - 02 April '10 - 08:47

Die Translate for Animals app lijkt nog echt te werken ook XD.
Mijn hond zei: ‘More food. Seriously. Chop chop. It’s in the cubpoard.’

Frankkie () (link) - 02 April '10 - 22:58


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->