Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

29 Mrt '10 - + 0 - 0 Google Chrome: niet te hacken tijdens Pwn2Own


Vanaf het begin heeft Google haar veiligheid van de Google Chrome browser benadrukt. Google Chrome heeft vorig jaar de "Pwn2Own" hackwedstrijd overleefd en doet het dit jaar weer. Ondanks enkele veiligheidslekken die zijn gevonden in de pre-release versie, is Chrome hackers te slim af.


Dit jaar werden browsers, zoals Mozilla FireFox, Microsoft Internet Explorer 8 en Safari, slachtoffer van de hackers tijdens de "Pwn2Own" hackwedstrijd. Maar de hackers konden Google Chrome het niet lastig maken. Er zijn een tal van geldprijzen beschikbaar voor hackers de met "skillz". Elke hacker die met succes heeft gehackt, werd beloond met een bedrag tussen de $10.000 en $15.000. Hieronder staat het overzicht van de "Pwn2Own" hackwedstrijd.

- Charlie Miller heeft Safari gehackt
- Peter Vreugdenhil heeft IE8 op Windows 7 gehackt
- Vincenzo Iozzo and Ralf Philipp Weinmann hebben iPhone gehacktEchter Android is blijven staan. Dit lijkt erg indrukwekkend, aangezien de Apple iPhone is gehackt in slechts 20 seconden volgens Ryan Naraine. Ook mochten de hackers de gehackte toestellen houden.

Dit is het tweede jaar dat Google Chrome de "Pwn2Own" hackwedstrijd onbeschadigd heeft verlaten. Deze resultaten betekenen niet dat de Google Chrome browser 100% veilig is, maar het betekent wel dat Google Chrome hiermee een goede reputatie voor de veiligheid heeft gekregen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->