Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Mrt '10 - + 0 - 0 Facebook meer loyale nieuwslezers dan Google


Volgens Hitwise blijkt dat de nieuwslezers Facebook een meer betrouwbare bron voor nieuws vinden ten opzichte van Google Nieuws. Ook blijkt uit de gegevens dat de bezoekers van Facebook meer loyaal zijn in vergelijking met die van Google.


Het lijkt erop dat Facebook niet alleen gewonnen heeft van Google in termen van de meest bezochte site in de Verenigde Staten, maar nu ook in termen van loyale nieuwslezers. Volgens Hitwise komen 78% van de bezoekers van Facebook terug op de site voor nieuws, terwijl Google 67% heeft. De data laat de waarde zien van het verkeer van Facebook ten opzichte van Google Nieuws.Hoewel Google de nummer 1 bron van verkeersinformatie is, levert dit geen terugkerende bezoekers op voor Google, volgens Hitwise. Terugkerende bezoekers worden als potentiŽle klanten gezien en zijn belangrijk voor adverteerders en retailers. Door het toenemend verkeer van nieuwslezers op Facebook kan er een verschuiving van media naar Facebook ontstaan.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->