Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Mrt '10 - + 0 - 0 HTC zal blijven vechten tegen Apple


HTC is van plan om zich volledig te verdedigen tegen de rechtszaak die ingediend werd door Apple. Apple beweerde dat HTC 20 patenten heeft overtreden met betrekking tot de user interface van de iPhone. HTC zei dat ze altijd respect heeft voor de innovaties van derden, maar zal ook blijven concurreren.


HTC benadrukt haar smartphone geschiedenis, waarbij in 1998 het bedrijf een Windows gebaseerde PDA heeft ontwikkeld en in 2002 Windows Mobile. Later in 2008 heeft HTC de eerste Google Android smartphone ontwikkeld. Ook benadrukt HTC het feit dat haar eerste touchscreen mobiele telefoons XDA en T-Mobile Pocket PC Phone Edition in 2002 zijn gelanceerd, terwijl de iPhone is aangekondigd in 2007. Verder zei Google dat ze achter HTC zal staan ook al is ze geen partij van de rechtspraak.Volgens de CEO van HTC, Peter Chou, focust HTC vanaf dag 1 op grensloze innovaties die unieke waarde bieden aan mensen die opzoek zijn naar een smartphone. Ook zei hij dat HTC innovaties van derden zal blijven respecteren, maar ook dat HTC zal blijven concurreren met eigen innovaties. Apple heeft niet onmiddellijk gereageerd op verzoek om commentaar. Verder heeft HTC geen melding in de verklaring gemaakt van haar eigen octrooien.

De rechtszaak tegen HTC een verdediging van Apple tegen de toenemende dreiging van de Google Android, volgens analisten. Want HTC is wereldwijd de grootste fabrikant van Android smartphones.

Zie ook:
> Steve Jobs: Google wil Apple iPhone vermoorden
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->