Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Mrt '10 - + 0 - 0 Google op TV!


Google werkt samen met Intel en Sony om ’Google TV’ op te zetten. Google zou bezig zijn met het maken van een platform, zodat er gemakkelijk op televisie van het internet gebruik gemaakt kan worden. Dit melden insiders aan The New York Times.


Naar verluidt is Google al maanden bezig met het opzetten van deze software. De software is gebaseerd op Google's mobiele besturingssysteem Android. Met het programma kunnen tv-kijkers gemakkelijk gebruik maken van de zoekmachine en YouTube. Ook kunnen ze online games spelen en gebruik maken van sociale netwerken als Hyves en Facebook. Verder willen de bedrijven niet in gaan op het nieuwe systeem.

TV nieuwe project Google


Google zou ook van plan zijn om haar platform te laten integreren op andere televisies die al over internet beschikken, dus niet alleen op nieuw aanschafte tv's. De interesse van Google in televisie is niet opmerkelijk. Zo richtte Google zich de laatste jaren al op telefonie. Televisie lijkt Google's nieuwe project voor de komende jaren te worden.


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->