Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

17 Mrt '10 - + 0 - 0 Google Nexus One een flop?


De verkoopcijfers van de Google Nexus One zijn een zware tegenvaller. Volgens het onderzoeksbureau Flurry blijft het aantal verkochte exemplaren van de Google Nexus One ondertussen achter bij andere smartphones zoals de Apple iPhone en de Motorola Droid.


Volgens Flurry zijn sinds de lancering van de Google Nexus One slechts 135.000 exemplaren verkocht, terwijl Motorola Droid en iPhone meer dan een miljoen exemplaren verkocht zouden zijn. Flurry keek hierbij naar de eerste 74 verkoopdagen van de allereerste Apple iPhone, Motorola Droid en Google Nexus One.

In de Verenigde Staten kan de Google Nexus One alleen via internet gekocht worden. Volgens Flurry is dit is een van de redenen voor de tegenvallende verkoopcijfers. Google echter is tevreden met de verkoopresultaten. Een woordvoerder van Google zei dat de Nexus One een goed product is en dat het distributiesysteem werkt.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->