Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

15 Mrt '10 - + 0 - 0 Steve Jobs: Google wil Apple iPhone vermoorden


De band tussen Google en Apple lijkt steeds slechter te worden. De aanvallen van de 2 bedrijven op elkaar worden steeds erger. Mede-oprichter van Apple, Steve Jobs, vertelde zijn werknemers dat Google de iPhone wil vermoorden.


"Wij hebben de zoekmachine markt niet betreden," vertelde Jobs de Apple-medewerkers volgens de New York Times. "Vergis je niet, Google wil de iPhone vermoorden, maar dat zullen wij niet laten gebeuren," aldus Jobs, kort na de introductie van de iPad. Zo lijkt de relatie tussen Google en Apple nu wel erg slecht te zijn.

Ook HTC krijgt de volle laag


Na de recente introductie van de Google Nexus One is de relatie tussen Google en Apple opnieuw op scherp gezet. Met de Nexus One, die op Google's besturingssysteem Android draait, gaat Google de rechtstreekse concurrentie met Apple aan. Apple haalt ook uit naar HTC. HTC, dat telefoons maakt met het besturingssysteem van Google, wordt door Apple beschuldigd van inbreuk op hardware en software patenten met betrekking tot de iPhone.Bing nieuwe zoekmachine op iPad?


Tot op heden is Google de vaste zoekmachine op de iPhone. Maar na de recente ontwikkelingen in de relatie tussen Google en Apple, lijkt het er op dat Bing de vaste zoekmachine op iPad gaat worden. Bing is de zoekmachine van Microsoft en krijgt een steeds groter marktaandeel binnen de zoekmachine markt.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->