Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

15 Mrt '10 - + 0 - 0 Introductie Google Reader Play


Google Reader PlayGoogle heeft alweer een nieuwe online dienst aan haar, inmiddels ontelbare lijst van online software, toegevoegd. Ditmaal gaat het om de dienst Google Reader Play waar snel en gemakkelijk interessante internetcontent gevonden kan worden.


Google Reader Play is een onderdeel van Google Reader, een RSS-lezer die Google inmiddels al een ruimte tijd gebruikt. Google Reader is een handige dienst die het mogelijk maakt om de laatste (nieuws)berichten van verschillende websites op één enkele plaats te verzamelen. Het enige nadeel van Google Reader is dat het nog al wat tijd kost om een en ander naar de wensen en behoeften van een gebruiker in te stellen. Google Reader Play moet hier echter verandering in gaan brengen.

Gebruik Google Reader Play


Het gebruik van Google Reader Play is eigenlijk heel erg makkelijk. Play geeft namelijk automatisch een gepersonaliseerd overzicht van de populairste en meest aanbevolgen berichten uit Google Reader. Mocht een gebruiker niet beschikken over eenGoogle Account , kan Play na verloop van tijd 'adaptief' leren welk soort content voor de gebruiker het meest interessant is. Een gebruiker kan desgevraagd zijn of haar interesses aangeven.


De (nieuws)berichten toont Google Reader Play één voor één op het scherm. Daarnaast wordt een integratie met TeleVisie automatisch verzorgd doordat tekst, foto's en video's automatisch worden vergroot. Ook tablet-pc's die in de toekomst, zo wordt verwacht, veel aan populariteit gaan winnen kunnen gemakkelijk Google Reader Play draaien.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->