Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

12 Mrt '10 - + 0 - 0 Nieuw: Hoge Veluwe in Google Street View


In Google Maps zijn de beelden van het nationale park De Hoge Veluwe te bezichtigen in Google Street View. Nieuwe bezoekers van de Hoge Veluwe kunnen alvast een eerste impressie krijgen in Google Street View voordat zij het park binnengaan. Verder is het nu mogelijk om bijna heel Nederland met Google Street View te bekijken.


Nationaal Park de Hoge Veluwe is een van de oudste nationale parken in Nederland en is hierbij een bijzondere locatie in Nederland. Google Street View Hoge Veluwe geeft bezoekers een virtueel beeld zodat ze weten wat ze kunnen verwachten. Verder kunnen ook internationale bezoekers in Google Street View Hoge Veluwe een impressie van het park krijgen en de mogelijkheden binnen het park. Bijzondere locaties die als eerste in beeld moesten worden gebracht in Google Street View, werden in een opiniepeiling bepaald. Dit heeft VVV Nederland in de zomer 2009 samen met Google georganiseerd.De Google Street View is de afgelopen periode in Nederland uitgebreid. Met name de randstedelijke gebieden waren al eerder te zien. En nu dus uitgebreid met het nationale park De Hoge Veluwe. In de update zijn ook diverse attracties te zien waaronder het Archeon, het Dolfinarium en de Efteling.

Zie ook:
> Nederlandse pretparken NU in Google Streetview
2 Googley reacties!:

paleis soestdijk

wasser - 13 Maart '10 - 11:23

Dat google moet echt alles hebben, zelfs het ongerepte (ahum) betreden ze

Anton van der Steen () (link) - 07 December '10 - 15:21


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->