Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Mrt '10 - + 0 - 0 Nederlandse pretparken NU in Google Streetview


Het is sinds kort mogelijk om Nederlandse pretparken te bekijken in Google Streetview. De volgende parken zijn te zien in Streetview: De Efteling, Walibi World en Attractiepark Slagharen. Je kunt door bijna heel het park klikken om te zien wat het park allemaal te bieden heeft. Met behulp van een speciale camera-fiets zijn er foto's van 360 graden gemaakt.


Naast deze attractieparken zijn er ook nog een aantal dagattracties te zien in Google Streetview. Dit zijn Apenheul, Safaripark De Beekse Bergen en het Nederlands Openluchtmuseum. Ook deze parken kunnen allemaal in 360 graden bekeken worden.

Poll voor welk park in Streetview


De keuze voor deze parken is door Nederlanders zelf gemaakt. Zo was er een aantal maanden geleden een internetpeiling die Google en VVV Nederland samen hielden, waar mensen konden stemmen op welk park ze graag in Google Streetview terug wilden zien. Mensen die problemen hebben met het feit dat ze zichtbaar zijn in Google Streetview kunnen bij Google een klacht indienen. Google zal vervolgens de foto verwijderen.

Hieronder zijn een aantal impressies te zien:
Efteling:


Slagharen:


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->