Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Mrt '10 - + 0 - 0 Google verliest marktaandeel aan Microsoft Bing


Google heeft in februari een klein gedeelte van het zoekmachine marktaandeel verloren. Dit komt doordat Microsoft Bing een deel van het marktaandeel heeft afgesnoept.


Google heeft 70,95% van het marktaandeel in februari, volgens Hitwise. In de afgelopen maanden behield Google de toppositie met afwisselende marktaandelen van 70.60% in oktober en 72.25% in december.Microsoft Bing, die op de derde plaats staat achter Google en Yahoo, stapt in de goede richting: van 8,92% van het marktaandeel in december gestegen naar 9,37% in januari. En opnieuw een verbetering van het marktaandeel in februari naar 9,70%. Bing heeft hierbij een stukje van het marktaandeel van Google afgesnoept. Microsoft heeft in het afgelopen jaar veel geld uitgegeven bij het ontwikkelen van de zoekmachine Bing om Google bij te houden.

Het marktaandeel van Microsoft Bing is in de afgelopen maanden langzaam aan het stijgen, maar blijft nog ver achter de machtige concurrent zoekgigant Google. Hitwise heeft gemeld dat Google nog stevig aan de top staat terwijl Microsoft Bing zoekmachine langzamerhand naar boven komt.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->