Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Mrt '10 - + 0 - 0 Nieuw: Google met sterren


Google is weer aangepast en ditmaal met "sterren". Gebruikers krijgen hierbij de mogelijkheid om zoekresultaten "sterren" te geven. Hierdoor is het eenvoudiger om hun favoriete sites terug te vinden.


Met de nieuwe aanpassing kan een gebruiker bij elk zoekresultaat sterren selecteren. De volgende keer dat de gebuiker een zoekopdracht uitvoert zal er een lijst boven de zoekresultaten verschijnen als die zoekopdracht relevant is. Deze lijst is dan gereserveerd voor de gebruiker. De sterren zullen toekomstige relevante zoekopdrachten onthouden zonder de "organic" zoekresultaten te beinvloeden. Volgens de product manager van Google hoeven de gebruikers de sterren niet bij te houden. Gebruikers hoeven alleen een zoekopdracht uit te voeren en zullen hun "sterrenlijst" zien. Verder worden pagina's met sterren onthouden in Google Bookmarks en Google Toolbar.De reden waarom Google haar zoekmachine heeft aangepast, is omdat ze haar zoekfunctie persoonlijker wil maken. De zoekopdrachten worden bijgehouden voor gebruikers met een Google profiel om zodoende voor die gebruikers relevante resultaten te kunnen vinden. Gebruikers met een Google profiel kunnen de "sterren" van Google gebruiken.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->