Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

05 Mrt '10 - + 0 - 0 Nieuw: Google Gesture Search voor Android


Google heeft een programma, genaamd Gesture Search, gemaakt voor haar mobiele besturingssysteem Android. Met Gesture Search is het mogelijk om de telefoon door middel van gebaren te doorzoeken. Met gebaren wordt het 'schrijven' van letters met vingers op het scherm bedoeld.


In Gesture Search kunnen gebruikers door middel van een letter op het scherm te 'schrijven', hun e-mail, contactpersonen en andere relevante resultaten met die letter doorzoeken. Door deze nieuwe applicatie kan het toetsenbord op het scherm achterwege gelaten worden, waardoor het zoeken versneld wordt.Het gebruik van Gesture Search


Wanneer er bijvoorbeeld op een naam gezocht wordt, voer je eerst de eerste letter van de naam in. Vervolgens kun je een tweede letter invoeren om nog dichter bij de naam te komen die je zoekt. Door een streep van links naar rechts te trekken verwijder je de zoekopdracht. Met een streep van rechts naar links wordt de laatste letter verwijderd.

Gratis verkrijgbaar in Android Market


Momenteel is de nieuwe applicatie van Google alleen in het Engels te krijgen. Gesture Search is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de Android Market. Gebruikers moeten wel in het bezit zijn van een telefoon met een Android 2.0 besturingssysteem.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->