Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Mrt '10 - + 0 - 0 Jeroen.com: genomineerd Zoekmachine Marketing Award 2010!


zoekmachinemarketing award speld hooiberg 2010Jeroen.com is genomineerd voor de Zoekmachine Marketing Award van 2010. De ingezonden case is samen met Landal Greenparks gedaan en bevat speciale aandacht voor het attributiemodel. Verder bevat de case ook de (internationale) SEO resultaten van het project.


De case behandelt onder andere het achterhalen op welke trefwoorden nu daadwerkelijk een conversie wordt behaald. Vaak is dit niet het laatste woord waarop een gebruiker is binnen gekomen maar ook op trefwoorden die een gebruiker eerder heeft gebruikt om op een site te komen. Door het attributiemodel kunnen bepaalde woorden die in eerste instantie zouden komen te vervallen in een campagne toch van belang zijn.

De jury over de inzending:
"De juryleden juichen de heldere visie van Landal Greenparks en partner Jeroen.com toe. Ook de implementatie kan op waardering van de jury rekenen. De inzet van het attributiemodel getuigt van begrip van wat er in realiteit online gebeurt. Het toont veel duidelijker aan waar de search campagne daadwerkelijk iets bijdraagt. Eveneens vindt de jury dat er goed gewerkt is met universal search en er is binnen deze resultaten nagedacht hoe Landal Greenparks zo goed mogelijk naar voren kan komen."

De genomineerde cases van Agis, Holidaycars en Landal Greenparks geven volgens de jury ‘duidelijk aan dat zoekmachine marketing een aanzienlijke bijdrage levert aan het online succes van een bedrijf.’ De finalisten presenteren op 18 maart hun case tijdens SES (Search Engine Strategies) 2010 Amsterdam waarna de winnaar bekendgemaakt wordt. Uiteraard zijn we van de partij!
2 Googley reacties!:

Voorheen werd de Zoekmachine Marketing Award uitgereikt tijdens het Speld in Hooiberg congres. Tijdens de eerste jaren van het congres heb ik zelf ook een aantal keren onder andere als voorzitter in de jury gezeten. De Landal case is de eerste inzending en ik ben dan ook zeer, zeer blij om bij de finalisten te zitten! Marieke (Landal), Dank!

Jeroen van de Wiel - 04 Maart '10 - 16:59

Hey Jeroen,
Bij deze gefeliciteerd! Heb een hoop geleerd van je case en over de manier van het verhogen van mijn ROIs.

Ronald () (link) - 27 April '10 - 16:35


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->