Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

03 Mrt '10 - + 0 - 0 Nieuw: Google Chrome browser met vertaalfunctie


Zoekgigant Google heeft een nieuwe betaversie van haar browser Google Chome gelanceerd met een nieuwe vertaalfunctie voor websites. De functie herkent de taal van bezochte websites en bij afwijking van de voorkeurstaal wordt er gevraagd of de pagina vertaald moet worden.


Webbrowser Google Chrome nieuwe functies

De vertalingsfunctie doorontwikkeld waarbij websites kunnen worden omgezet in andere talen. Ook vraagt Google Chrome of de pagina moet worden vertaald, als de taal van de website die wordt bezocht afwijkt van de ingestelde voorkeurstaal. Voor het automatisch vertalen van webpaginas is geen browseruitbreiding of plugin vereist.Gebruikers die Google Chrome browser gebruiken, zullen weinig verschil zien tussen de huidige versie en de nieuwe proefversie. Nederlandse gebruikers van Chrome hebben toegang tot informatie over het weer, verkeer en nieuws, dankzij de lokale uitbreiding van Google. Andere nieuwe functies die Google Chrome bevat zijn onder andere, meer geavanceerde privacy opties, meer controle over Cookies, plugins, popups en Javascript. Met de nieuwe meer geavanceerde privacy opties kunnen gebruikers per website aangeven hoe Chrome om moet gaan met cookies, afbeeldingen, JavaScript, plugins en popups.

Favoriete Google Chrome toepassingen kunnen nu gemakkelijk worden opgestart. Toepassingen zoals nieuws, verkeersinformatie en routeplanning  van de ANWB. Ook zijn er extensies die veel voorkomende internettaken vereenvoudigen, zoals het raadplegen van nieuws, het  zoeken naar foto's en het winkelen op internet.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->