Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Mrt '10 - + 0 - 0 Google lanceert "Person Finder: Aardbeving Chili"


Op zaterdag 27 februari 2010 heeft Google de webpagina "Person Finder: Aardbeving Chili" gelanceerd voor Chili. Het is een webpagina waarmee mensen vermiste kennissen of familieleden kunnen terug vinden. De webpagina is vergelijkbaar met de "person finder" webpagina voor de aardbeving in Hati.


De "Person Finder: Aardbeving Chili" biedt een eenvoudig pagina aan die vraagt of de gebruiker op zoek is naar iemand of informatie heeft over iemand. De bedoeling van deze webpagina is dat mensen heel snel te weten kunnen komen hoe hun familieleden en/of kennissen er aan toe zijn na de zware aardbeving.De mensen kunnen de naam van de vermiste persoon intypen. Verder kunnen ze alle mogelijke informatie invullen en opslaan in de database. Als er geen datarecord bestaat voor een vermiste persoon, kunnen de mensen er zelf een aanmaken. Met de "Person Finder: Aardbeving Chili" van Google is er ondertussen al informatie terug te vinden over enkele duizenden personen. Ook stelt Google mensen de mogelijkheid om een donatie te doen via SMS voor de slachtoffers van de aardbeving in Chili.

Daarnaast heeft Google voor de aardbeving in Hati een soortgelijk webpagina gelanceerd: "Person Finder: Aardbeving Haiti". Met deze person-finder vind je informatie over meer dan 58.700 mensen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->