Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

26 Feb '10 - + 0 - 0 Uitfasering Microsoft Internet Explorer 6 in Youtube


Youtube filmpjes kunnen nog tot 13 maart worden bekeken in de verouderde Microsoft Internet Explorer 6. Na 13 maart zal Youtube definitief stoppen met de ondersteuning. Verder had Google aangekondigd dat ze zal stoppen met de ondersteuning van Internet Explorer 6 voor Gmail en Google Docs op 1 maart 2010.


Het probleem met Microsoft Internet Explorer 6 is dat het geen rijke media-content aankan, zoals video. Daarom meldt Youtube dat het zal stoppen met de ondersteuning van Microsoft Internet Explorer 6. Microsoft zal hiermee de ondersteuning van IE6 versneld laten stoppen. Hierdoor verwachten analisten een versnelde uitfasering van IE6. Dit betekent goed nieuws voor ontwikkelaars aangezien nieuwe mogelijkheden op internet steeds complexer en zwaarder worden voor IE6.Youtube maakt een vergelijking tussen Internet Explorer 6 en moderne browsers waarbij IE6 een stoomtrein is en moderne browsers de HSL. Youtube adviseert gebruikers om naar WhatBrowser.org te gaan om hun op te wijzen naar de waarde van een moderne browser.

Zie ook:
> Google stopt ondersteuning Internet Explorer 6
> Google prikt Internet Explorer 6 lek
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->