Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

25 Feb '10 - + 0 - 0 Facebook updates in Google zoekmachine


Google heeft via Twitter aangekondigd dat de Facebook status updates zijn ge´ntegreerd in haar zoekmachine. Nu worden de berichten die op Facebook zijn gepost na een zoekopdracht in Google getoond.


Google onthulde in december 2009 dat ze de Facebook status update zou gaan integreren, toen Google voor het eerst real-time data in haar zoekmachine heeft ge´ntegreerd. Andere integraties van Google's real-time resultaten zijn van Twitter en MySpace.Het enige probleem met de nieuwe toevoeging is dat Facebook de Google's real-time zoekresultaten heeft beperkt tot de updates van beroemdheden, politici, merken en bedrijven. De updates op profielen van 400 miljoen normale Facebook gebruikers zijn nog niet te zien via Google.


Facebook status update bij Bing

Facebook geeft wel toegang aan Microsoft Bing naar de Facebook updates van normale gebruikers die gedeeld zijn met "Everyone". Bing is bezig de update-stroom van Facebook te indexeren. Facebook verstrekt de status updates omdat hiermee meer mensen worden aangetrokken naar Facebook.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->