Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

22 Feb '10 - + 0 - 0 Volg de landelijke politiek met Google


Geert Wilders PolitiekGoogle heeft vandaag samen met Politiek Online en nieuwswebsite Nu.nl een speciale website in het leven geroepen waarop mensen de Vaderlandse politiek op de voet kunnen volgen. Een goede timing want de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart en de landelijke verkiezingen, nu het kabinet Balkenende IV is gevallen, staan alweer voor de deur.


De nieuwe website is binnen Google Insights for Search ge´ntegreerd. Onderandere de populariteit van politieke partijen is aan de hand van ingevoerde zoekopdrachten op de voet te volgen.

Gadgets


Politiek Online heeft een speciale gadget in het leven geroepen waarop via een Google-Maps kaart te zien is waar de ruim 2000 politici over twitteren en bloggen. Daarnaast kunnen er door een postcode in te voeren, ingezoomed worden op een bepaalde gemeente waarna er zichtbaar wordt wie er voor welke partijen verkiesbaar zijn en wat ze op het web allemaal twitteren en bloggen. Via in link kan er vervolgens direct naar de website van de politieke partij door worden geklikt.

Ook Nu.nl heeft een gadget in het leven geroepen waarop via de nieuwe Google tool de laatste ontwikkelingen binnen politiek Nederland te voglen zijn.

Ook Jeroen.com/ Internet Strategies heeft de gadet voor u binnen de website ge´ntegreerd.

Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->