Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Feb '10 - + 0 - 0 Google Buzz 'hot' op Twitter


Sinds de aankondiging van Google Buzz, afgelopen dinsdag, wordt er op Twitter volop gediscussieerd over het nieuwe sociale netwerk. Het is op Twitter het op één na meest besproken onderwerp over de hele wereld.


Uiteenlopende reacties over Google Buzz


De reacties over het nieuwe Google Buzz lopen zeer uiteen. Zo is er geen duidelijk verschil te zien tussen positieve en negatieve reacties. Dit wordt bekend gemaakt door de social-media analisten van de Parnassus Group. De termen die het meest geassocieerd werden met Google Buzz, zijn Twitter en Facebook volgens de analisten. Op dit moment worden de verschillen geanalyseerd tussen de nieuwe toetreder en de leidende sociale netwerken.


Google Nexus One populairste onderwerp van gesprek


Google Buzz was de afgelopen twee dagen hét onderwerp van gesprek op Twitter. Maar toch was er één onderwerp dat nog veel meer spanning veroorzaakte. Namelijk de recent uitgebrachte telefoons. Voornamelijk ging deze aandacht uit naar de Google Nexus One en de iPad. Zo ging er zelfs 50% van de interesse uit naar de Google Nexus One, maakt de stichter van de Parnassus Group, Steve Broback, bekend.Zie ook:
> Google lanceert Twitter concurrent Google Buzz
> Google Nexus One uitgebreid met multitouch
> Schelden op Google Nexus One heeft geen zin
> Google phone 'Nexus One' eind januari in Nederland
Al 1 Googley reactie:

I just couldnt depart your site prior to suggesting that I incredibly enjoyed the standard information an individual supply for your visitors? Is gonna be back often so that you can inspect new posts fkeedffefdkfbcek

Smithc544 () (link) - 20 Februari '15 - 10:39


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->