Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Feb '10 - + 0 - 0 Grootste hackers website China offline


De Chinese overheid heeft de grootste hackers website van het internet gehaald, genaamd Black Hawk Safety Net. De website deelde informatie over het hacken van websites en fungeerde als trainingsite voor hackers. Het was mogelijk om lid te worden van de community op deze site. Ook was er de mogelijkheid om hack-software te kopen. De Chinese overheid heeft 3 beheerders gearresteerd.


Black Hawk Safety Net grootste hackers-website


Volgens de site zelf is Black Hawk Safety Net de grootste online website voor het opleiden van hackers. De website zou meer dan 12.000 leden hebben. Hiermee is 7 miljoen Yuan binnengehaald (bijna 750.000). Er waren zelfs meer dan 170.000 mensen met een gratis lidmaatschap.Hacken in China populair


Het bedrijf was gevestigd in de Chinese stad Wuhan. In Wuhan is ook een andere hackersorganisatie gevestigd, genaamd Communication Command Academy. Onlangs werd er nog gedreigd door Google om uit het land te vertrekken vanwege de aanvallen van Chinese hackers op Google. Het hacken in China is een populaire bezigheid volgens Amerikaanse veiligheidsexpert James Mulvenon.

Zie ook:
> Google blijft in China
> Google dreigt China met volledige terugtrekking
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->