Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Feb '10 - + 0 - 0 Google lanceert "Parisian Love" advertentie tijdens Super Bowl


Super Bowl Ball
De spraakmakende "Parisian Love" reclame wordt door Google tijdens de Super Bowl uitgezonden.  De zoekmachine gigant heeft hiervoor miljoenen dollars uitgegeven.De spraakmakende Parisian Love

De Parisian reclame is een 1-minuut spot die 3 maanden geleden werd uitgezonden op Youtube. Het gaat over de romantiek van een internetgebruiker met een Franse vrouw doorlopend in verschillende zoektermen in Google. De video deed zo goed op Youtube dat Eric Schmidth, CEO van Google, besloot om de reclame uit te zenden via offline massamedia. Je kunt de spot bekijken op Youtube.

Voordat de reclame werd uitgezonden, is veel over de spot gepraat. In Twitter werden verschillende posten geplaatst, waaronder:  "Can't wait to watch the Super Bowl."... "Be sure to watch the ads in the 3rd quarter".

Youtube


Super Bowl


Pepsi afwezig

Wat ook opvallend was dat Pepsi een grote afwezige was tijdens Super Bowl. Het bedrijf had vele jaren geadverteerd tijdens de Super Bowl. Pepsi investeerde in de nieuwe media voor hun laatste campagne om via Facebook het drankje te promoten.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->