Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

04 Feb '10 - + 0 - 0 Google Nexus One uitgebreid met multitouch


Google gaat met multitouch-functie op Google Nexus One een inhaalslag maken op Apple. De Amerikaanse versie van de Google Nexus One is vanaf heden voorzien van een multitouch-functie. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers in meerdere applicaties in- en uit- kunnen zoomen. Deze uitbreiding komt onverwachts, omdat er in eerste instantie alleen een update voor ontvangstproblemen uitgebracht zou worden.


Het is niet duidelijk waarom Google pas in dit stadium de multitouch-functie toevoegt. Dit is opvallend omdat HTC, de maker van het Nexus One systeem, een halfjaar geleden deze functie al toevoegde aan haar Android-toestel Hero. Naast de multitouch-functie voegde Google ook Google Maps 3.4 toe. Daarnaast is de betrouwbaarheid van de 3G-verbinding verbeterd en is de visuele zoekmachine Google Goggles toegevoegd.Multitouch patent Apple


In Amerika heeft Apple een patent op de multitouch-technology. Apple heeft nog geen juridische stappen ondernomen tegen Google. Dit kan echter nog een staartje krijgen. In Europa wordt de Google Nexus One standaard geleverd met de multitouch-functie.

Update multitouch downloaden


Voor de mensen die niet kunnen wachten, is de update ook al te downloaden. In Nederland zullen we nog even moeten wachten op de Google Nexus One. Vodafone maakt bekend dat ze het apparaat in de loop van dit jaar in ons land zullen gaan verkopen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->