Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Jan '10 - + 0 - 0 Schelden op Google Nexus One heeft geen zin


Google Nexus OneGebruikers die niet tevreden zijn over hun Google Nexus One telefoon hoeven niet op het apparaat te schelden. De ingebouwde software die spraakinvoer omzet naar tekst heeft een ingebouwde censureer functie.


De spraakherkenning is wellicht een van de meeste bijzondere functies die de Google Nexus One aan boord heeft. Schelden heeft echter totaal geen zin, omdat de software scheldwoorden omzet in tekst door middel van ###-symbolen. Google heeft middels een woordvoerder laten weten dat de software is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat er niet per abuis scheldwoorden in de tekst komen, aangezien de sofware die een stem moet herkennen nog niet perfect is.

Google heeft met de Nexus One haar eerste eigen Android-smartphone uitgebracht. De verwachting is dat het toestel aan het einde van dit jaar naar Nederland komt. Welke provider het toestel gaat verkopen is nog niet bekend, maar er doen zich geruchten de ronde dat dit Vodafone gaat zijn. In de Verenigde Staten zijn op dit moment wat klachten omtrend de netwerkontvangst van het toestel. Onderandere de 3G ontvangst laat te wensen over. Google heeft inmiddels al aangegeven druk bezig te zijn met een oplossing.

Zie ook:
* Google geeft problemen Nexus One toe
* 'Google Nexus Two?'
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->