Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Jan '10 - + 0 - 0 'Google Nexus Two?'


Bij de introductie van de Google Nexus One is de geruchtenstroom rond dit toestel eindelijk gaan liggen. Het ziet er naar uit dat dit maar van korte duur is geweest, want de geruchtenstroom rondom de opvolger van de Nexus One wakkert alweer aan. De Google Nexus Two zou zijn uitgerust met een fysiek toetsenbord en wordt naar verluidt geproduceerd door Motorola.


Geruchten uit China beweren dat de Motorola Shadow, zie foto, later dit jaar zal worden uitgebracht onder de naam Google Nexus Two. Over specificaties is echter nog maar zr weinig bekend, behalve dat het toestel veel overeenkomt met de Motorola Droid en dat het beschikt over een fysiek toetsenbord.

Motorola Shadow de nieuwe Google Nexus Two?


Zakelijke markt


De geruchten over een nieuwe Android-telefoon van Google komen overeen met het ontwerp van de Motorola Shadow. In een interview liet Andy Rubin, hoofd ontwikkeling Google Android, al eens doorschemeren dat de opvolger van de Nexus One over een fysiek toetsenbord zou moeten beschikken om aantrekkelijker te worden voor het zakelijke segment. Daarnaast wist Rubin al eerder te vertellen dat het van plan is meer smartphones te gaan verkopen.

De Google Nexus One werd ontworpen door mobieltjesfabrikant HTC. Met de mogelijke overstap naar Motorola lijkt Google niet verbonden te zijn aan slechts n fabrikant. Of de geruchten ook echt waar zijn, zal pas over enkele maanden duidelijk worden, wanneer Google de Nexus Two officieel presenteert.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->